Orosz fordítás, tolmácsolás

Orosz tudásomat a Kijevi SZ.M Kirov Rakétamérnöki Fõiskolán szereztem, de kandallókkal kapcsolatban a mai napig használom. Ez nem meglepõ, hiszen az igazán nagy kandalló gyártók legkomolyabb felvevõ piaca Oroszország. Ebbõl adódóan szinte mindig külön szakember foglalkozik ezzel a piaccal, a tervdokumentációk, reklámanyagok, kezelési útmutatók, elõadások, marketing tájékoztatók mind-mind orosz nyelven készültek. A személyes kapcsolattartás is orosz nyelven folyik, fõleg volt kelet-európai cégekkel, akik egyre nagyobb szeletet kérnek a "kandalló-tortából".

Nyolc év kint tartózkodás alatt sikerült anyanyelvi szinten elsajátítanom a nyelvet, melyet azóta is szinte napi rendszerességgel használok.

Mivel elsõdlegesen mûszaki területen mozgok, ezért ez a nyelvezet nem áll távol tõlem. Az üzleti nyelvben is otthonosan mozgok, hiszen nap mint nap használom azt.

Amennyiben Önnek fordításra van szüksége, esetleg alkalmi tolmácsolásra, levelezés bonyolítására vagy egyszerûen csak szeretné feleleveníteni orosz tudását, esetleg oroszul beszélgetne, kérem keressen, találunk megoldást!

 
Referenciák
Modern kandallók
Kõkandallók
Tégla kandallók
Kandallók falsíkban
Csempekandallók
Cserépkályhák
Kemencék hangulatban
Szolgáltatások
Orosz fordítás
Könyvelés
Termékek
Moderator
Double Spin
Munkáinkból
Kapcsolatfelvétel
Belinszky Ákos: +36-70-638-4187

bakandallo@gmail.com
©2016. BA Kandalló Kft.
Az oldalon megjelenõ fotók illusztrációk!